Hjul

Det blir ikke mye moro med en kassabil dersom den ikke har hjul. Å få tak i passende hjul skulle vise seg å bli en liten utfordring. Det trengs hjul med en diameter på ca 40cm, med 8"x2-2,5" felger. Siden bilen er forholdsmessig tung, så trengs det også skikkelige hjullager. Glidelager ville slites veldig fort.

Han som selger tegninger til Toylander har også hjul til salgs. Disse er ikke ueffent priset, og jeg vurderte sterkt å handle hos ham. Problemet viste seg å være frakt. Royal Mail skulle ha godt betalt for å trille et sett med hjul over Nordsjøen. Faktisk så godt at det ville spist opp hele kassabilbudsjettet. Alternativer måtte finnes.

I gangen på jobb står den en gul tralle. Den hadde perfekte hjul. Neida, jeg knabbet ikke hjulene fra tralla - det hadde vært litt for åpenbart. Men, det stod Trallnor på den. Med bittelitt hjelp fra Google, så viste det seg at Trallnor holder til bare et par jorder fra jobb. En dag, i lønsjen, tok jeg meg en tur bort. Etter å ha blitt vist om i fabrikken, kom vi til lageret av hjul. Utvalget var stort, men de hadde ikke hjul med offroad-mønster. Jeg endte opp med fire heavy-duty trillebårhjul. De hadde kulelagre og skikkelig stålfelg. Forhåpentligvis kan jeg få tak i dekk med grovere mønster på et senere tidspunkt.